5 Nisan 2012 Perşembe

MELEĞİM HASTA OLDU





Oğlum hasta iki gündür.Bademcikleri şişti.Kusmuk ve kaka temizliyorum.Ateşi baya yükselince doktora götürdüm.5 iğne verdi yaa.İkisini yaptırdım.Ama ne zorluklarla.Altına çişini yaptı korkudan.Hemşirelere canımı acıttınız diye nasıl bağırıyor.İlaç yakıyor birde.3 tane daha var.Napıcağımı bilmiyorum.Allah hastalara şifa versin.Çocuklar hastalanmasın,analar kahrolmasın.

23 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun çok. Allah acil şifa versin şekerim. Totoya iğne yemek her yiğidin harcı değil tabii :)

    YanıtlaSil
  2. AY CANIM BIZDE HASTALIKTAN YENI CIKTIKKK COK GECMIS OLSUN UMARIM KOLAYLIKLA ATLATIRSINIZ...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun,tez vakitte toparlar inşallah..

    YanıtlaSil
  4. Hay Allah! Geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  5. hepinize çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Allah acil sifalar versin
    cok Gecmis olsun...

    YanıtlaSil
  7. Oğlun tez zamanda iyileşir inşAllah, Rabbim yardımcın olsun.

    YanıtlaSil
  8. Allah şifa versin..tam hastalık mevsimi işte...benim küçük te daha iyleşemedi.umarım çabuk geçer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin sizede geçmiş olsun allah şifa versin kuzucuklara

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun :( bende iki gündür boğaz spreyiyle kanka olduk..

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun canım galiba hava geçişlerinden dolayı bir salgın var benimki de aynı dertten muzdarip gerçi ateş yok çok şükür kusma ve ishal dr salgın diyor birazda boğaz enfeksiyonu...tarhana çorbası ıhlamur papatya ayva yaprağından oluşan ılık çay derken öyle geçirdik gibi birşey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizede geçmiş olsun 5 iğne kaldı iki bakalım napcaz allah başka keder vermesin beterinden korusun.

      Sil
  11. Canım çok geçmiş olsun, acil şifa diliyorum.

    YanıtlaSil
  12. (sevgi viyanadan)Gecmis olsun hasta cocuk zor bunlar gecici insallah ya omur boyu hastalik ceken cocuklara ve annelerine ne demeli?Mesela ben biz kizim 12 yasinda agir epilepsi hastasi yuzde elli zihinsel ozurlu bakima muhtac ve benim kizim 1 senedir her gun ayagindan igne yiyor boyu uzamadigi icin hergun hormon ignesi vuruyorum(5 sene daha surecek)ilk 3 sene burnunda sonda(yani hortum)u ben gonderdim midesine sirf ilaclarinin tamamini vucut alsinda epilepsi krizi gecirmesin diye...(o kadar anlatacak cok sey varki..)ve 12 senedir sabah aksam agizdan yuksek dozajda ilac alan benim bir cocugum var allah benim ellimi ayagimi ve saglimi versin cunku ben MELISAnin elleriyim o benim kuzum canim ilk goz agrim ayy yuzlum iyiki varsin seni cok seviyorum.Arkadasim tekrar gecmis olsun cocuklar hasta oluncu anneler iste boyle harab oluyor allah hepimize saglik versinki cocuklarimi sagliki sekilde buyutelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok üzüldüm.biz böyle hastalıklarla içimiz yanarken sizin durumunuzu düşünemiyorum bile.allah yar ve yardımcınız olsun.acil şifalar diliyorum.

      Sil
    2. ben sevgi viyanadan(tekrar) mesajimi okumazsiniz sandim tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.Ben sizin sitenizi yeni kesfettim ve cok begeniyorum yazilariniz harika yani okurken gulumsememk elde degil.Bundan sonra takip yazilarinizi takip edecegim cunku az ve oz.Iyi aksamlar

      Sil
    3. Elimden geldiğince dilimin döndüğünce cevaplamaya çalışıyorum her yorumu.Çünkü benim için çok değerli.O insan bloğuma girmiş yazılarımı okumuş üstüne birde zahmet edip yorum yazmış.Tabiki cevap veririm.Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Sevgiler.

      Sil