5 Ocak 2012 Perşembe

allahım beni niye yarattın

İş yapmaktan nefret eden bir kadınım ben.Mezar gibi mutfak bulaşık dolu.Bulaşık makinesi temizse hiç iş yapasım yok.Çok çabuk yemek yapıyorum ama mutfak savaş alanı gibi oluyor.Pratik bir kadın olamadım.Gece 1 olmuş oturuyorum. Ben çalışayım para kazanayım biriside (bu annem olabilir) tepsiyle yemek getirsin önüme.Paramla herşeyi yaptırayım istiyorum.Bilsem hiç evlenmezdim.Kendime baktımda bir koca sahibi oldum.Heee oda yetmedi bakamam bakmam diye evine bir canlı çiçek almayan ben birde çocuk doğurdum.Uysal sakin çocuk neyime?Oda problemli çevremdeki herkes gibi.Tabi bütün analar gibi dileğim sağlıklı olması. Ama çocuk konusunda tövbeliyim artık.Kısırlaştırcam kendimi ne olur ne olmaz.Niçin geldim bilmiyorum ama çocuk peşinde koşturmaya gelmedim. Birtane var aldım işte hevesimi.Anlamıyorum bu kadınları arkadaş.Herkesin tepkisi aa yap birtane daha.Kardeşsiz olmaz.Siz kendinizi yaktınız benide yakcaksınız.Ben yanmışım yancağım kadar.Kadınlar sürekli bir arayış içinde.Sürekli kendini adamak istiyorlar birilerine.Kadın ömrünü feda ederek geçiriyor.Belki böyle mutludurlar bilemem.Ama ben mutlu olamam.Birtane olsun adam gibi yetiştireyim istiyorum.Hem daha kaynana koca anne dırdırı çekecek halim kalmadı.Ömrümden 10 yıl gitti daha ne olsun.İnsan kendini maalesef otuzdan sonra keşfediyor.Otuzlu yaşlar en keyifli yaşlar ama onlarıda keşkelerle tüketerek geçiriyoruz.

6 yorum:

  1. bu mükemmel bir yazıydı aynen sen gibi düşünüyorum . zaten çoğu anne , gerçek anne olmadığı için iki üç çocuk yapıyor . ilgisiz ve değişik bir anne nesli türedi hem doğuruyorlar hem bakmıyorlar hem de iyi anne olduklarını sanıyorlar. kendine güvenen çocuk yetiştirecekler diye ortaya saygısız ve bencil bir nesil çıkardılar.Allah bağışlarsa bir tane bize yeter.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. tüm yazılarını okudum..hepsinde ayrı ayrı dua ettim sana,kardeşsiz olmaz diyenlerdenim ama anne değilim,dünya tatlısı yüreği güzel bi kardeşim olduğu için,kuzen iş arkadaşı,komşuya yada anne babaya muhtaç olmadan ilk arayacağım kişi o olduğu için ve hergün nefes aldığına şükrettiğim için,annemlerin bize yaptığı en büyük iyilik ama sen sakın yapma kardeşlerin yalnız bırakmış seni,oğlun kreş okul derken sosyalleştikçe,üstünden yükü kalkacaktır,ama aslolan büyüklerle problemler..benim eşim annesine gerekeni kırmadan söyler çünkü biz 6 yıl çıktık ve hiç o tip erkek çekemem diye çok analiz ettim onları,ama istenmeyen gelin ne demek çok iyi bilirim,bi yazında vardı sanki bunları ben kaleme almışım gibi hissettim,sana çok dua edicem sağlığın hayattaki herşeyden önemli,yalnız değilsin unutma olurmu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar duygulandığımı tahmin bile edemezsin.bir yerlerde hiç tanımadığın bir insan sana dua ediyor en önemlisi seni anlıyor destek veriyor ne diyebilirimki bilemiyorum.Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. paylaşmak güzel şey eskiden chat vardı öyle bişey galiba bloglarda :)
    samimiyet duygusu ekrandan yansıyor ..
    herşey gönlünce olsun,güzel yazılar yaz mesela kalemin çok akıcı gezdiğin dışarı çıktığında fotoğrafladığın yerleri anlat bize,izlediğin diziyi,duyduğun şeyleri belki iyi gelir :) yani ben zevkle okurum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Artık ben bu moralle neler yaparım kimbilir:))Çok ama çok teşekkür ederim.

      Sil