25 Şubat 2012 Cumartesi

Aman aman kaynana

Katlanamıyorum.Evimi benden başkasının karıştırmasına temizlemesine dayanamıyorum.Kaynanamdan bahsediyorum başka kim olacakki?Ben dışarı çıkıp gelene kadar eşimin ütülenmiş gömleklerini döküp yeniden yıkamaya kalkmalar.Çekmeceleri yeniden düzenlemeye kalkmalar.Sadece eşimin yastık kılıfını değiştirmeler:)))Oraya gittiğimizde biz evde yokken valizimizi döküp yeniden düzenlemeler.Kim bu hakkı veriyorki ona.Hayır ana kız gibide değilizki.Annem zaten böyle karıştıramaz.Karşı çıkınca ben size yardım etmek istemiştim diyor.Kaç kez tartıştık bundan dolayı.Yok anam değişmiyor.Hoşlanmıyorum başka bir kadının benim düzenimi bozmasını.Üstelik eksiğini arar yani.Belki bu temizlik işi başkalarının hoşuna gidebilir.Ohhh ne güzel yapıyor ne söyleniyorsun diyebilirsiniz.Beni hizmet açısından kullanmaya çalışmıyor bazı kayınvalideler gibi.Ama ben istemiyorum.Yüzü gülsün ben ona her hizmeti yaparım.Yüzüde gülmez.Yine burda işte evin altını üstüne getirdi.Neymiş yardım etcekmiş.Kadın resmen köle ruhlu.Kaç aydır torununu görmemiş temizlik yapcak diye onunla bile ilgilenmiyor doğru düzgün.Kendi evimde misafir gibi oturuyorum.Çıkıyorum geziyorum gözüm görmesin bari, deliriyorum yoksa.Allah bana ve tüm gelinlere sabır versin.

11 yorum:

  1. Ay çok hoşsun:)Evet sinir bozucu belki ama karikatüre uy bence,tınlama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle yapmaya çalışıyorum başka bir şey gelmiyor şimdilik elimden

      Sil
  2. Komşunun annesi kızının evine geldiğinde anlatılanların benzerlerini yapıyor. Kızına, damadına ve torunlarına mum tutturuyor. Çok titiz ve simetri rahatsızlığıda var. zor gerçekten bak buda kız annesi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyyy al birini vur ötekinee ayni benim kaynana valla....
      bide yardim etmek icin degil varya mahsuz bir kusur bulak icin yapiyolar benim kaynana benim dolabi bile karistiriyodu ne gecelik giyiyorum diye allah hepsine akil fikir versin
      ne kulaniyor ne giyiyor gibisine bahaneyle desiyolar yatak odani kitle canim ben öyle yapiyorum o gelince heryerimi kitliyorum esimde hep destekcim zaten.allah yardimcimiz olsun valla zor..

      Sil
    2. hülya;kız anneleri karışmaz ama öyleleride var demekki
      nilay;allahım geceliklere kadar daha neler duyacağız.kilitlemek mantıklı ama büyük kavgayı çıkarır bence

      Sil
  3. ınanmıyorum ya.ne sınır bır durum.Allah yardıncın olsun canım.benımkı karısmadıgı halde sınır oluyorum böyle yapsa cınnet gecırırım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sinir valla.amin .karışmıyorsa iyidir o iyi.

      Sil
  4. :) ıyıdır o ıyı lafına guldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))))))))benimmkinden başkası iyi geliyor bana.

      Sil
  5. İşiniz zor.. Allah kolaylık versin diyeyim:-)

    YanıtlaSil
  6. allah yardımcımız olsun bu deli karılardan
    kaynanaymış adı batsın be oğluşlarını kıskanan
    uslanmaz arlanmaz edepsizler

    YanıtlaSil