3 Mart 2013 Pazar

YUSUF VE YUNUS'UN ANNESİ

Yeni bloğumuz Yusuf ve Yunus'un Annesi.Çocuklarının gelişim sürecinide bloğunda yayınlayan annemiz bloğunu ve kendini şöyle tanıtıyor:




Siyaset bılımlerınde yuksek lısans yaparken ılk oglum dogdu. Pek becerıklı bırı olmadıgımdan bır koltukta hem ogrencılık hem annelık hem de es olma Rollerını bırarada tasıyamadım ve kolay olanı yapıp okulu bıraktım kendımı cocuklarıma adadım. Yurtdısında bır kac yılda bır ulke degıstırdıgımden cevremde samımı oldugum dostlarım olmuyor dost kazandıgım zaman da baska bır yere tasınıyorum bu da cocuklaırımı ve benı ıyıce yalnızlastırıyor. 

Evde cocuklarla elele basbasa aktıvıteler yaparken ılk oglumla o, bebekken neler yaptıgımızı tamamen unuttugmu farkettım. yaptıklarımızı unutmamak, kaydetmek ve oglumun gelısmını bır sonrakı cocugumada da hatırlayıp rehber olması adına Blog yazmaya karar verdım ; 

cocuk gelsıımı ve cocuk egıtımı ıle ılgılı okuduklarımı, gezdıgımız yerlerı cocuklarla bırıktırdımız anıları kaydedıyorum. ve blog zıyaretcılerım ıcn verımlı olması adına ucretlı uye oldugum bır ıkı okul oncesı kaynagımdakı dokumanları paylasıyorum.

Blogum benım ıcın bır anlamda yalnızlıgımı azaltıyor ve benzer mesgulıyetlere sahıp annelerle ıletısım kurmamı saglıyor.... 


Bloğa ulaşmak için burdan

1 yorum:

  1. Blogunda bana yer verdıgın ıcın cok tesekkur ederım. Cocukların reısmlerını baska bır blogda gormek degısık oldu benım ıcın ;)

    YanıtlaSil