2 Mart 2013 Cumartesi

SÖZÜN BİTMEDİĞİ YER

Blog tanıtımlarına devam ediyoruz.Şimdiki konuğunumuz Yeliz.


Merhabalar, 
Ben sözün bitmediği yerin sahibi Yeliz. :) Marmara Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nde öğrenciyim.:) Kampüsümü çok seviyorum, hazırlananlara tavsiye ederim. eheh =)

Bloğumu açtım çünkü beni bu hayatın karmaşasından, üzüntüsünden bir nebze olsun uzaklaştıracak, yazarak rahatlayacağım güzel bir sayfam olsun istedim. Bu nedenle sadece beni mutlu eden şeyleri paylaşıyorum bloğumda. Gidip keyif aldığım, içinde bulunduğum etkinliklerden tutun memnun kaldığım ürünlere hatta ve hatta yaptığım spora, okuduğum bölüme, gittiğim okula kadar her şeye yer verdim, vereceğim de bloğumda. :) 

Takip ettiğim herkesi takip ettiğim günden beri hiç yazı kaçırmadan okuyorum. Çünkü kendim gibi birçok insanı görmek aşırı keyifli benim için. 

Mutlu olmanın birçok yolu var. Blog da bunlardan biri. Yazmayı küçüklüğümden beri çok seviyorum. Günlük de tutardım. Roman, şiir deneyimlerim de oldu. Yani bloğumun adı gibi söz bende hiç bitmedi :) En sonunda dedim ki Yeliz, sözün bitmediği bir blog sayfası aç o zaman. :) 

Hepinizi hem beklerim, hem de sizleri keşfetmekten keyif duyarım. :)

Çok teşekkür ederim. :)Bloğuna ulaşmak için tık tık

1 yorum:

  1. Canım ya çok teşekkür ederim. :) Ben de ara ara bloğumda destek olmak adına bu tarz paylaşımlar yapmayı düşünüyorum hem bu blog sahiplerini mutlu da ediyor :) Tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil