10 Şubat 2013 Pazar

HELAL OLSUN




Kızının, rahatsızlanan bakıcısını gece yarısında Okmeydanı Devlet Hastanesi’ne götüren Tuba Ünsal, acil servisi görüntüledi ve Twitter'da paylaştı.  Acil servis kuyruğunu görüntüleyen oyuncu, daha sonra şunları paylaştı:

“Peçete yok. Dezenfektan hiç yok”

“Bu gece Okmeydanı Devlet Hastanesi acil servisindeki doktorlara ve iş yapış şekillerine, adanmışlıklarına hayran kaldım”

“Hastaların suratı görünüyor olmasa bir sürü trajik fotoğraf var."

"Allah sabır versin hem doktorlara hem hastalara

Fotoğrafları gören takipçilerinden Ünsal'a yanıtlar da gecikmedi. Ünsal, özel hastaneye gitmesini öneren takipçilerine, “Fotoğrafları paylaştığım andan beri aldığım ‘özele git o zaman’ yorumları çok sert. Kabullenmişiz yani durumu. Paran yoksa bu duruma eyvallah mı ediyoruz?” şeklinde seslendi.

BAKANLIKTAN YANIT GELDİ

Ünsal'a yanıt Sağlık Bakanlığı’nın resmi Twitter adresinden geldi:
'Merhaba, yayınlamış olduğunuz fotoğrafları ekip arkadaşlarımıza ilettik. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz.'
Ünsal'ın twitter hesabında tartışmaların sabah saatlerinde de devam ettiği görüldü.



Tuba Ünsal'ı tebrik ediyorum.İşte böyle olmak lazım.Çünkü onlar dikkatleri bu yöne çekince daha kolay cevap alabiliyorlar.Medyada paylaşıyorlar neticede.Hemen de cevap gelmiş zaten.


2 yorum:

  1. belki bir çok başka ünlü, özel hastaneye gitmediği belli olmasın diye konu hakkında hiçbir yorum yapmazdı. güneş gözlükleri ve kapşonuyla girdiği hastaneden çıkarken acaba tanındık mı lan kaygısıyla hareket ederdi. paranın ne önemi var, mühim olan insanlık diyen boşuna dememiş.

    YanıtlaSil
  2. bu yazıyı bende okumuştum geçekten de çok güzel bir şey yaptı tuba ünsal. özel özel özel !! parası olmayanlar mikrop yuvasında mı yaşasın ??

    YanıtlaSil