23 Ekim 2012 Salı

Tamam Kabul Küçükken Mıknatıs Yuttum .. Ama ßütün Salaklar da Demir mi Yuttu?





Yıllar sonra iş hayatına geri döndüm.Tabi bu süreçte oğlumu büyüttüm kreşe verdim artık hazırım çalışmaya.
İlk olarak bir iş  bulup çalışmaya başladım.Öyle mutluydum ki bir yerlere ait olmak birşeyleri başarmak çok güzeldi gerçekten.İşin şartları da müdürümde kaymak gibiydi.Orda zaten fazla duramayacağımı anlamıştım.Çünkü iyisi beni bulmazdı. Nitekim ikinci günümde işten çıkarıldım.Çünkü işyerinin diğer sahipleri kadın çalışan istemiyorlarmış!Hakkımı fazlasıyla verip beni işten çıkardılar.
Ertesi hafta başka bir işten çağırdılar.Başladım işe.Burası da kurumsal bir firma şartları iyi.Bölge müdürlüğü.Bir kadın müdür.Yazdan beri baya eleman girmiş çıkmış.Kadının dediği de istemiyorlar kadının bir yerlere gelmesini! Tabi oynaşcak kimse yok!Girince ben olayların hiç de öyle olmadığı anladım.Bir günde işi öğrenmemi bekledi.Bilmediğim iş yüzünden fırça yedim.Asla haklı olduğunu kadına kabul ettiremiyorsun.Kendi arabasını temizletmeye elemanı yolluyor.Sevkiyat var uzak bir yere eleman buraya geç kalıyor.Akşam evine geç gidiyor bizde eleman gelsin diye onu beklemek zorundayız iş yerinde.Neden hanfendinin arabasının bakımı yapılsın.İnsan yediği bisküviye kadar işyerine gider yazar mı?Hergün suyunu içtiği maydanozu dahi düşünün.Müdürsün ya sen.Baktım olcak gibi değil.Dedim ben çıkıyorum.Onbeş yaşımda değilim her gün fırça yiyemem.Hemde hatam olmayan şeylerden.Bütün gerginliğimden kurtuldum.Bu ne kardeşim böyle.Allah hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın derler ya aynen öyle.Bu kadın on milyar verseler bile katlanılmaz.
Bu da gol değil anne:)

4 yorum:

  1. Darısı başıma. Zira bu aralar işyerimdeki hemcinslerime katlanamıyorum.Müdürlermiş.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın...
    Sonradan görme bu tipler,müdür olmuşlar adam olamamışlar !!!

    YanıtlaSil
  3. Aynen, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi. Herdaim, her yerde..

    YanıtlaSil
  4. Çalışma hayatında kadın kadını daha fazla eziyor ve hor görüyor. Şahsen 4 müdürüm var 3 ü erkek ve 1 i kadın. Ve o biri diğer 3 üne bedel.
    Allah kurtarmış ne diyelim :)

    YanıtlaSil