17 Nisan 2014 Perşembe

TACİZE SON


Biz kadınların sıklıkla karşılaştığı bir durum bu maalesef.Erkekler hayatın her alanında kendine daha çok yer ediniyor.Hep biz kadınlar taciz ediliyoruz her şekilde.Bunlardan her yerde görmek mümkün.Büyük şehirlerde otobüslerde minibüslerde sıkça rastladığım bir durum.Zaten artık yer verme eyleminden vazgeçildi.Ama ne hakla bu şekilde oturabiliyorlar aklım almıyor.
Gerçekten bu ülkede kadın olmak çok zor.Her gün tıkış tıkış otobüslerde işe gitmek işten dönmek.Evde ayrı dertler işte ayrı dert.Allah hepimizin yardımcısı olsun.


resim alıntıdır.

5 yorum:

  1. Bu tipleri direk uyarın bence. Genelde yüzsüz oldukları için bakıştan ve vücut dilinden anlamıyorlar, rezil etmek güzel bir çözüm oluyor.
    Benim şansıma olsa gerek hiç karşılaşmadım, çoğunlukla yer verirler hatta. Ama tacizin boyutu otobüsten tutun en elit makamlara kadar uzanıyor orası ayrı...
    Bir de koku tacizini ne yapacağız? Kadını erkeği her sabah her akşam o tıklım tıklım otobüste mide bulantısı çektiriyorlar bana. Bu da diğerleri kadar olmasa da resmen taciz bence (-_-)

    YanıtlaSil
  2. Resmi görünce bir yuh.. çektim. kusura bakmayın.
    Bu ne ya.. bizim zamanımızda yanımıza erkek oturmazdı bile. :D oturursa, yahut biz oturmuşsak, o kişi ayaklarını tek ayak haline getirirdi, sağolsun. Hala da öyle aslında. Bizim burası pek bozulmamış gibi.
    Bence resimdeki bu şahsın biraz terbiyesi noksan.

    YanıtlaSil
  3. aah ahhh,eğitimsizlik göstergeleri bunlar,rezillerr

    YanıtlaSil
  4. of malesef günlük hayatta çok sık rastlıyoruz bu duruma, kaç kişiyi uyardığım halde adamlar banamısın bile demiyor yanlarından kalkmak durumunda kaldığım olmuştur o derece

    YanıtlaSil
  5. Bunları uzakta aramayalım sağımızda solumuzda her yerde...

    YanıtlaSil