28 Ocak 2013 Pazartesi

TOPUKLU SORUNSALI VE YENİ BLOG TANITIMLARI



Topuklu giyicem diye çırpınan ve ayakları davula dönen bir kum tanesinden selamlar.

Topuklu giyen ve yürümesini bilen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum efendim.Ben bu işi beceremiyorum.Alırken rahat ama sonra yürüyemiyorum ayağıma kramp giriyor sanki.Bırakıyorum bir köşeye.Platformda denedim ördek gibi yürüyorum:)Bu konuda tecrübeli hanımlar pratik bilgiler verse ne güzel olur.Nasıl seçilir günün hangi saatinde alınır?Nasıl yürünür?Bizim de hakkımız ya topuklu giymek.Biz kadın değil miyiz:)





Sevgili blog arkadaşlarım bu işe yeni başlayanlar izleyici sayısı yüzü geçmeyenler 
bloğunuzun tanıtımını bu sayfadan yapmak isterim.Blog okumayı ve takip etmeyi çok seviyorum.Bu postun altına yorumlarınızı bırakırsanız her hafta bir iki blog tanıtımı yapıcam.Sevgiler herkese.


10 yorum:

  1. Topuklu ayakkabı konusunda ben de aynıyım, hemen ayaklarım ağrıyor :( Benim blogumu tanıtırsan çok mutlu olurum :)
    http://edawedding.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. En rahati babet dimi:) aliskanlik canim dolgu topuktan vazgecmem birde zayif olmali ben kilom nedeni ile giyemrm gundelik

    YanıtlaSil
  3. valla canim benim ayaklar 34 numara olunca zaten topuklu sorunum yok.cocuk bolumu ile idare ediyorum lazim oluncada ozel yaptiriyorum.ama topuklulara hasretim....:(

    YanıtlaSil
  4. Cidden biz kadın değil miyiz? :) Ben hele hiç giyemiyorum artı giymedim yani. Benim topuk anlayışımla resimdeki topuklu ayakkabı çok farklı. :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    İlk topuklu ayakkabımı aldığımda çok canım yandı bir de yanımda yedek yoktu nasıl acı çekmiştim anlatamam. Ben de anladım ki marka çok önemli eğer konu topukluysa. Bir de şuna dikkatb etmeli ki topuk kısmı değil parmak kısmı ince olmamalı. Yani ayağımız çok dik olmamalı, eğer dikse de alt taraf inceyse çok fena acı veriyor. Şimdi topuklu giymeyi çok seviyorum. Bunlara dikkat ederek alıyorum.

    Benim blog adresim de bu :)

    http://sozunbitmedigiyer.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Bayanlara aslında topuklu ayakkabı yakışıyor ama giyebileceği topuk boyunu kendisi seçmeli. mesela ben çok yüksek ve alçak giyemem. Platformda giyemem. Belli bir standart boyum var özel günlerde o boyda, normal günlerde biraz daha kısasını giyerim. spor ayakkabılarım da bile biraz yükseklik vardır. Birde giyilen yükseklik giyenle komik duruma düşmemeli. Boyu çok kısa olanların çok yüksek ayakkabı seçimi bence çok yanlış. çok uzunların çok yüksek ayakkabı giymesi gibi bana itici geliyor. İstersen orta boy topuklulardan sende başla belki kısa gezme sürelerinde ayakların yavaş yavaş alışır belki. Çok yazdım galiba bir posta benden çıkacak :)) hoşçakal canım..

    YanıtlaSil
  7. Blog tanıtımı yapmanız çok HOS birsey eğer ben de katılabilirsem sevinirim blogum sudagidan.blogspot.ch

    YanıtlaSil
  8. Bu arada topuklu giyenlere özenir ama hayatta giyemem benim Icin rahatlık daha onemlifir

    YanıtlaSil
  9. hahahahaaa, bu isin sirrini cozersen bizide unutma ne olur:)))))
    Varmi spor ayakkabi yada babet gibisi!!!:))

    YanıtlaSil
  10. :)
    Blog izleyicisi 100'u gecmeyenler lafiniza cok guldum:)
    Bir de, yorum birakilmayanlar var ki, o da icler acisi:)

    Saka bir yana, blogunuza bayildim. Simdiye kadar nerelerdeydiniz?

    YanıtlaSil