4 Aralık 2012 Salı

ERKEKLER ANALARININ DİZİNE YATMASIN






Ne kadar da itici bir  görüntü.Erkek demek güç demek.Beni koruyabilir bana sahip çıkabilir demek.Annesinin dizine yatınca hiç de öyle gelmiyor.Bilakis bir kedi yavrusu gibi.Annesine muhtaç olan bir varlık gibi.Otuz yaşını geçmiş bir erkeğin anasının dizine yatması bence hiç hoş bir görüntü değil.En azından karısının gözü önünde.
Şimdi oda evlat diğeri de ana.Birbirlerini sevmicekler mi?Erkek mümkünse karısının görmeyeceği bir yerde anasının dizine yatarsa bu daha iyi olur düşüncesindeyim.Bu konu nerden çıktı derseniz eşim yaptı aynısını da hiç hoşlanmadım.
Belki bana kızan erkek anneleri olabilir bende erkek annesiyim.Şunu belirtmek isterim benim kızgınlığım eşimin karakteriyle alakalı.Yani siz o sırada kayınvalidenize karşı kendinizi savunuyorsunuz eşiniz gidip dizine yatıyor.Buda demek oluyor ki (onun gözünde) oğlum nasıl da eziliyor?Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.Gayet normal mi yoksa olmasa daha mı iyi olur?


24 yorum:

  1. Normal mi? Bence hiç değil. Ve gercekten itici. Ve benim için kavga sebebi. Hiçbir kadının bunu sevimli bulacağını sanmıyorum dogrusu. Sinirinize sinir kattıysam affola:(

    YanıtlaSil
  2. Sinirime sinir katmıyorsun aksine benim gibi düşünen insanların varolduğunu bilme sevindirici.Çünkü sinirliyim zaten.

    YanıtlaSil
  3. YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISINIZ
    YATMALI AMA HANIMININ OLMADIĞI YERDE
    ÇÜNKİ ANNEMDEN BİLİYORUM YAŞLANINCA BİRAZ DAHA DÜŞÜYORLAR EVLATLARINA
    HAYIRLI AKŞAMLAR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler yorumunuz için bizimki baştan beri böyle maalesef

      Sil
  4. basdan sonuna kadar katiliyorum canim.Bukadarda o yaslarda hele annelere düskünlük nedir yani??? sen kendin anne baba yasina gelmissin bende cok cok cok sinir olyuorum suan sinirden klavyeyi kirabilirim :)) benim sevdicegim onu tanidigim ilk günden beri ailesine o anlamda düsgün degildi ins herzamanda öle olur cünkü öle bir adamla ugrasamammmmmmmmmmmm bende giderim babamin annemin arasina :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay canım kırma klavyeni değmez valla:)çok şanslısın sevdiğin öyle olmadığı için bizimki baba oldu ama işte annesiyle göbek bağını koparamadı

      Sil
  5. Hep beraber keyifli otururken benim eşimde annesinin dizine yatmıştı o an kendimi dışlanmış gibi hissettim sinir olmuştum. seni anlıyorum canım. Üzme kendini boşver..

    YanıtlaSil
  6. Bence dizine yatması sorun değilde siz tartışmalıyken olmuş olması iyi değil.Bu konuda eşinizin tavrı sizi olumsuz etkiler kayınvalidenize karşı iyice olumsuz düşünceleriniz olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lafda beni savunuyor ama beden dili bunu yalanlıyor

      Sil
  7. Dikkat edilmesi gereken konulardan biri bence, bir kere her şeyden önemlisi hoş bir görüntü değil. Çocuk gibi ne bileyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erkekler en azından benim eşim için çok normal bişeymiş

      Sil
  8. Her kelimenize hak verdim. Ne o öyle çocuk gibi... Hele evli ve çocuğu olan bir erkeğin bunu yapması şaka gibi. Böyle bir ihtiyacı varsa şefkat mercii eştir yahu anne değil.

    www.ldysubaru.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel bana hak verenlerin olması ben mi yalnış düşünüyorum acaba dedim teşekkür ederim

      Sil
  9. Kesinlikle haklısınız... kendi kocam geldi gözümün önüne o henüz dizine yatmadı ama yakındır :))

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle değil tecrübe ile sabit!! bence kişiliği olan bir adam bunu yapmaz!

    YanıtlaSil
  11. cok haklisiniz blogunuzu cok begendim bende Bloguma beklerim sevgiler :)

    http://prensesin-masali.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  12. okumaya bile katlanamıyor insan :D sinirlendim bak şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma canım sorma yaşamaya nasıl katlanıyorum hiç sorma

      Sil
  13. blogunuzu yenı gordum cok kısa oz akıcı ve guncel ınsanı bazen gulumseten bazen tam kalbındne vuracak seyler var burda. ben de Blog yazoyorum ama sanırım konularımız bıraz farklı ılgılenırsenız bloguma ben d ebeklerım

    bu arada bu posta yazacagım cevaba gelecek olursam :

    Oy, oy , oy ...... gelın debır de bana sorun. bunu akurken sıze nasıl hak verdım ınanamazsınız bu koınuda rpman yazabılırım hralde o kadar doluyum. ama en ıyısı hıc ayrtıntıya gırmıyım ez cumle: Kaynanalar bıraz Mesafe ;)....

    YanıtlaSil
  14. çok teşekkür ederim içten yorumun ve bloğum hakkındaki düşüncelerin için.konularımız farklı olsada kalpler bir olsun.
    evet kaynanalar biraz mesafe teşekkürler:)

    YanıtlaSil