20 Kasım 2012 Salı

TAŞINDIM

Nihayet evime taşındım.Bu üçüncü ev taşımam ne kadar zor olduğunu unutmuşum.Bir sürü şey attım.3+1 den 2+1 e geçtim.Kolay olmadı tabi.Amacım daha az eşyayla yaşamak.Senelerce ağır hantal mobilyalara ben hizmet ettim.Artık daha azı ve iyisi bana hizmet etsin.Herşeyi ayrıntılarıyla resimleriyle yayınlayacağım biraz daha toparlanmam gerek önce.Hepinize saygılar sevgiler :)

8 yorum:

  1. Yeni evinde güle güle sağlık huzur mutlulukla yaşa canım.
    Fazlalıklardan kurtulmaya ben de başladım.İnsanı hafifletiyor adeta:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. yeni evinde sağlık huzur mutlulukla oturmanı dilerim... kolay gelsin gerçekten taşınmak çok zor...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Önce taşındığınız 2+1 yeni evinizde güle güle oturunuz. Hem eşyalarınızı azaltmışınız, hem de evinizi küçültmüşünüz. Çok iyi yapmışınız. Japonlar 50-60 m2 evlerde nasıl barınıyorlar? Bize ne oluyor da 4+1 ler bile yetmiyor. Bu kadar lüks ve fantazinin içinde boğuluyoruz. Efendim benim de 2+1 bir evim var. Balkonlar dahil net kullanım alanım 72,5 m2 bize yetiyor. Şu anda bir Köroğlu, bir Ayvaz'ız ama yeri gelince 4 torunlu iki aile ve bir de babamı bu evde ağırlayabiliyorum. Gerçi, gönlün sığdığı yere her şey sığarmış ama...

    İleride 2+1 evinizin detaylarını paylaşacağınızı yazmışınız. Ben de bu 2+1 evi görmek için sabırsızlıkla sizin paylaşımlarınızı bekliyor olacağım.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. güle güle oturun yeni evinizde:))

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun inşallah... Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin, evladınızla sevdiklerinizle ve sağlıkla-sıhhatle..

    YanıtlaSil
  6. Ah bende evi bir küçültebilsem.Satıp küçük ev almak için çaba harcıyorum ama evi alan olmuyor be şekerim.
    Dediklerinde haklısın aslında.O koltuğu çek bu masanın altını sil derken ömür geçiyor.Az eşyayla daha kolay hayata geçiş yapmak bencede en iyisi.
    Evinde sağlıkla mutlulukla oturmanı dilerim.

    YanıtlaSil
  7. Güle güle oturun inşallah sağlıkla, mutlulukla:)

    YanıtlaSil