18 Mayıs 2012 Cuma

İÇİMDEN SÖKÜP ATMAK İSTİYORUM

Sevmediğin yere gitmek.Sevilmediğini bildiğin yere mecburen gitmek.Sevmediğin insanlarla bayram geçirmek.Bir insana beddua etmek isterseniz sevmediğin insanlarla mecburi olarak görüş deyin bence.Ne çileymiş Allahım.Beni ne kadar yıpratmışlar.Öyle görmemezlikten gelmişimki,öyle safmışım ki.Bazı şeyler de o kadar iyi niyetliyimki.Yapılanları unutuyorum sonra başka bir zamanda ortaya çıkıyor.Kendi kendime konuşmalar intikam planları yapmalar.İntikam da intikam olsa.Kimseye zarar vercek şeyler değil sadece onların hoşlanmayacağı şeyler.İnsanı zorla kötü yapıyorlar zorla.Eşimin ailesi öyle zarar vermiş ki bana.Söküp atamıyorum içimden bazı şeyleri.Bir anda tekrar onlara kendi kendime küfür ederken yakalıyorum kendimi.Yine Eskişehire gitme zamanı.Yine çile zamanı.Bakalım bu sefer neler olcak?




(resim alıntıdır)

16 yorum:

  1. :(( Annemin gençliği böyle geçti. Zorla ilişkide tutmaya çalıştı babam, ama sonunda o da pes edip, annemi rahat bırakmıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekler dengeyi kuramadıkları için oluyor zaten her şey

      Sil
  2. geçmişte bende çok şey yaşadığım için sizi çok iyi anladım. ben görüşmemekle çözdüm olayı. biraz sabretmek lazım diye düşünüyorum. kolay gelsin. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben görüşmemeyide göze alamıyorum.Çünkü dengeleyecek bir eş yok maalesef

      Sil
  3. Sabır, seni üzenler bulur cezasını... Çok sevdiği bi laf var. 'Allahın değirmeni yavaş döner ama unu ince eler' diye, biri beni ne zaman üzse aradan yıllar geçse de görüyorum o daha beter üzülüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir sözmüş.Mazlumun ahı çıkıyor sabır gerekli.

      Sil
  4. Canım sıkma kendini bu kadar. Dışardan böyle demek kolay belki ama inan herkesin sıkıntılı zamanları oluyor.. Herşey olacağına varır. Büyüklük sende kalsın. Unut demiyorum ama kendini üzme. Gitmen gerekse sadece git.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru diyorsun.Ama insanın elinde olmuyor maalesef

      Sil
  5. Allah bu güzel günde dualarımızı kabul etsin, inş. kendimizi değerli hissedeceğimiz insanlarla bir arada oluruz. Birbirimizle imtihan oluyoruz işte..

    YanıtlaSil
  6. Ayy çok zor, benimkilerde uzakta ama zararları, İstanbul'da da benim anneme yakın oturuyoruz (aynı binada) ne şanslıyım dimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kötü uzaktada olsa kötülüğünü yapıyor maalesef.çok şanslısın.

      Sil
  7. bazen gerçekten çok zorluyorlar insanı. ama bir şekilde baş etmeyi öğreniyorsun zamanla. belki de gülmek gerek herkese inat, yaptıkları o küçük hesaplara... kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  8. Çok basit ve pratik. 'Gitmezsin.' Kendini kuş kadar hafif hissedersin.:) Aynı şehirdeki kayınvalidesine artık yılda 3-4 kez giden bir kadın.;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo özendim sana.Benim iyi niyetimden devam ediyor zaten.iyi niyetiminde son kullanma tarihi doldu:))

      Sil